Tot ce e mai bun

Clasic Water Treatment este rezultatul unei continue evolutii si imbunatatiri. Am devenit sinonim cu eficienta si dragostea pentru apa. Din pasiunea noastra pentru puritatea apei, am dezvoltat o companie ce se gandeste la ce e mai bine, atat pentru clientii nostrii, cat si pentru natura ce ne inconjoara. Picatura cu picatura, viziunea noastra pentru o lume ce pretuieste apa, umple un pahar din care beau toti partenerii nostrii, toti cei care ni s-au alaturat in misiunea de promova folosirea responsabila a apei.

Eficienta in tot

Cand vine vorba despre eficientizarea proceselor de productie industriale, solutiile pe care le oferim nu doar rezolva problemele aparute, ci transforma la nivel fundamental tot procesul de productie. De la A la Z, programele si solutiile pe care ce le-am creat, vorbesc despre un singur lucru - EFICIENTA:

Tratarea apei

Analiza & monitorizare

Reducerea emisiilor

Monitorizare de mediu

La drum lung, iti alegi parteneri de nadejde!

În anul 2006 Clasic Water Treatment si Nalco & Ecolab au batut palma. Uite asa, acum punem pe masa cea mai completa gama de solutii de diagnosticare, tratare si automatizare a proceselor industriale ce folosesc apa, pentru toti producatorii industriali si municipalitati.

Str. Voltaire, Nr. 21, Cluj-Napoca

L-V: 08:00 - 17:00

0724 794 801