Cine este NALCO?

Nalco este sinonim cu tot ce inseamna tratarea apei la nivel global. Gigantul global a luat fiinta in 1928 si s-a dezvoltat constant de-a-lungul timpului. In momentul de fata, acesta a fuzionat cu Ecolab si ofera cea mai completa gama de tratamente chimice pentru uz industrial si automatizari pentru eficientizarea ciclului de productie.

Noi si Ecolab & Nalco

Nalco Water An Ecolab Company

In anul 2006, Clasic Water Treatment devine distribuitor și reprezentant Nalco în România. In prezent, parteneriatul nostru a luat amploare, iar noi venim in sprijinul clientilor nostri din Romania, cu o gama de solutii completa pentru tratamente chimice, aducand in joc si tehnologiile celor de la Ecolab & Nalco.

Tehnologiile Ecolab & Nalco

Ecolab & Nalco produc solutii ce merg de la tratarea apei (Nalco Water ), pana la tratarea combustililor fosili (Nalco Champion ) si solutii de automatizari pentru eficientizarea ciclului de productie (3D Trasar™).


Scopul nostru este unul comun – acela de a oferi producatorilor industriali solutii pentru a-si eficientiza productia, reducand costuri, crescand productivitatea si protejand si monitorizand instalatiile din sistemul de productie pentru a nu produce pagube.

Str. Voltaire, Nr. 21, Cluj-Napoca

L-V: 08:00 - 17:00

0724 794 801