ANALIZA SI MONITORIZAREA APEI

Tot ceea ce facem este pentru apa.

In prezent, la nivel global, cantitatea de apa care este folosita pentru productie si consum ajunge undeva la 12 – 15 miliarde de litri, pe an, la nivel global.

In conditiile in care doar o fractiune din apa de pe glob este dulce, putand fi folosita in gospodarii si in productie, calitatea acesteia trebuie sa fie impecabila, atat pentru consumatori, cat si pentru mediul inconjurator.

De ce analizam si monitorizam?

Clasic Water Treatment vede monitorizarea si analiza ca piloni esentiali ai unui circuit sanatos al apei, atat in natura, cat si in sistemele de productie. Analizand apa putem identifica eventualele nereguli si compusi daunatori, ce pot produce pagube materiale, de mediu si umane. Cu o monitorizare regulata, calitatea apei se mentine constanta, iar orice potentiale probleme sunt depistate din fasa.

Pentru a mentine un circuit sanatos al apei, venim in sprijinul producatorilor, extractorilor si gospodariilor municipale cu un set de solutii complete de analiza si monitorizare:

Analiza apei

Test Ph apa

Teste duritate apa

Testarea apei potabile

Testarea apelor reziduale

Monitorizarea apei

Monitorizarea apei in circuitul de productie Monitorizarea apelor reziduale la reintroducerea in circuitul de productie si la deversarea in efluenti

Sistem automatizare

Implementarea unor sisteme de automatizari pentru eficientizarea monitorizarii si a fluxului de apa in sistem

Str. Voltaire, Nr. 21, Cluj-Napoca

L-V: 08:00 - 17:00

0724 794 801