Apa este viata

Valabil nu doar pentru toate fiintele vii, dar si pentru companiile si municipalitatile care folosesc circuite de apa in procesele lor industriale si in circuitul de consum.


 Circuitul corect al apei si calitatea acesteia pot inlesni cu mult procesul de productie, economisind timp si bani pentru producator. Totodata, tratarea apelor din circuitul de productie previne si incetineste degradarea instalatiilor, cauzata de depuneri.

Instalatii care folosesc apa

Pe departe cele mai sensibile elemente din ciclul de productie, instalatiile sunt cele care necesita cea mai mare atentie atunci cand vine vorba de buna lor functionare. Apele ce tranziteaza constant instalatiile din ciclul de productie, vor produce, in timp, straturi de depuneri.

La cazanele cu abur/boilere ne vom confrunta cu coroziune si depuneri minerale, ce vor incetini productia si prezinta de asemenea un risc de hazard pentru companie si personal.

. La circuitele de racire vor exista, de asemenea, acumulari de rugina si minerale, ce vor scadea randamentul sistemelor, reducand coeficientul de transfer termic intre sistemul racitor si cel de racit.

Solutiile pe care le oferim vin in sprijinul producatorilor din orice industrie, ajutandu-i sa-si protejeze instalatiile, sa-si eficientizeze productia si sa-si reduca costul de productie totodata:

Tratarea apei si instalatiilor pentru depuneri corozive, minerale si a biodepunerilor

Consultanta & training pentru exploatarea in siguranta a instalatiilor ce folosesc apa

Analiza si monitorizarea apei din instalatii

Automatizari pentru eficientizarea circuitului apei si a ciclului de productie

Tratarea apelor reziduale

Tratarea apelor gospodaresti

Tratarea produsilor reziduali

Sterilizarea pentru bio-organisme

Str. Voltaire, Nr. 21, Cluj-Napoca

L-V: 08:00 - 17:00

0724 794 801